Vse za odpadke

Potrebujete pomoč?

O dostavi

Dostava

Blago, naročeno v Spletni trgovini VSEZAODPADKE, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v skladišču, običajno še isti dan.

Hitrost in udobnost dostave sta za nas ključnega pomena. Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, vedno izberemo najoptimalnejšo pot. To je v večini primerov paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na najbližji pošti.   

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 3,90 EUR. Pakete v skupni vrednosti nad 100 EUR vam dostavimo brezplačno (za dostave po Sloveniji).

Pri plačilu po povzetju vam Pošta Slovenije obračuna provizijo za vplačilo obrazca UPN. Ta strošek ni vračunan v kupnino in nanj nimamo vpliva. To pomeni, da v primeru plačila po povzetju plačate vrednost paketa, strošek pošiljanje ter provizijo za vplačilo obrazca UPN po ceniku Pošte Slovenije. Znesek provizije za vplačilo obrazca UPN si lahko ogledate na strani Pošte Slovenija na https://www.posta.si/zasebno-site/Documents/Ceniki/Cenik-ostalih-storitev.pdf

- kupnina do 98,00 EUR: provizija 1,15 EUR,

- kupnina nad 98,00 EUR do 501,00 EUR: provizija 1,17% od vrednosti paketa.

Dostava

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov - na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali 'gotovinsko plačilo ob dostavi', vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava 'službeni naslov', bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu, bo dostavljalec pustil sporočilo z navodili za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.

Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki smo ga posredovali mi. Dostavljalec vam mora izročiti račun, ki je priložen pošiljki.

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo sproti obveščali preko elektronske pošte. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali pa ga na vašo željo zamenjali z drugim. 

Za dostavo pošiljk skrbi Pošta Slovenije. Blago bo v večini primerov dostavljeno naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo preko elektronske pošte poslali obvestilo, da je bilo naročeno blago poslano na pot.

Za vse dodatne informacije nas pokličite na 041/264 000 ali pošljite elektronsko pošto.

Kontaktni podatki

Naročene artikle lahko (s predhodno najavo) osebno prevzamete v skladišču našega podjetja in sicer od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00 uro. Na kraju samem vam omogočamo tudi strokovno svetovanje pri izbiri pravega izdelka za vas.

VSEZAODPADKE
Eko plus d.o.o.
Bežigrajska cesta 4

3000 Celje

Tel.: 041 264 000
e-mail: info@vsezaodpadke.si

DDV ID številka: SI59875232

Matična številka: 5559863000

Osnovni kapital: 83.459,00 EUR

Srg 1180/91, številka vložka 10340700, Okrožno sodišče v Celju

Kje smo