Vse za odpadke

O trgovini

Trgovina VSEZAODPADKE je blagovna znamka podjetja EKO Plus, d.o.o., ki se ukvarja s trgovino in poslovnimi storitvami na področju ekologije. Večino naših dejavnosti predstavlja zagotavljanje prvorazredne opreme in rešitev na področju zbiranja in upravljanja odpadkov. Specializirani smo za izvajanje svetovanja in celotnega procesa izbire, dostave in servisiranja opreme za zbiranje ter za transport vseh vrst komunalnih odpadkov.

Poleg kvalitetnega standardnega programa, ki vključuje plastične in kovinske zabojnike vseh dimenzij, karakteristik in barv ter izdelkov iz reciklažnih materialov, pa smo na slovenskem trgu prepoznavni predvsem po predstavljanju inovativnih sistemov upravljanja z odpadki, podprtih z informacijsko tehnologijo. Ti sistemi omogočajo prihranek sredstev izvajalcem javnih služb, saj zagotavljajo večjo učinkovitost z manjšimi vložki in boljšim pregledom nad zabojniki.

Slovenija se je v zadnjih letih pridružila evropskemu trendu, da vedno manjši delež odpadkov odlagamo in vedno večjega recikliramo. Toda recikliranje je smiselno le v primeru, da so odpadki zbrani v velikih količinah in – kar je še bolj pomembno – ločeno po posameznih frakcijah. Kot odgovor na povečane zahteve po recikliranju, smo ponudili rešitve za ločevanje odpadkov na izvoru tako za notranjo kot za zunanjo uporabo. Da bi te rešitve približali čim večjemu številu ljudi, smo v ta namen vzpostavili tudi spletno trgovino VSEZAODPADKE.

 

Simon NAGLIČ, direktor