Vse za odpadke

Potrebujete pomoč?

O dostavi

Dostava

Blago, naročeno v Spletni trgovini VSEZAODPADKE, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi v centralnem skladišču, običajno še isti dan.

Našemu logističnemu centru v Celju posvečamo posebno pozornost, saj sta hitrost in udobnost dostave za nas ključnega pomena. Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, vedno izberemo najoptimalnejšo pot. To je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na najbližji pošti. 

Poleg tega lahko na prevzemnem mestu izkoristite tudi priložnost za pogovor z našimi strokovnjaki, ki bodo radi svetovali o izbiri ter uporabi kupljenih artiklov.  

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in znaša 3,90 EUR. Pakete v skupni vrednosti nad 100 EUR vam dostavimo brezplačno (za dostave po Sloveniji).

Dodatni strošek plačila po povzetju znaša 1,05 EUR, v primeru izbire predračuna pa je ta brezplačen.

Dostava

Ker dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije (in obhodnega časa poštarja določenega območja), se lahko odločite za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov - na primer v službo. Če ste ob nakupu za način plačila izbrali 'gotovinsko plačilo ob dostavi', vas prosimo, da poskrbite, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava 'službeni naslov', bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo z navodili za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.

Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki smo ga posredovali mi. Dostavljalec vam mora izročiti račun, ki je priložen pošiljki.

Dobavni roki

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo sproti obveščali preko elektronske pošte. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite in artikel bomo odstranili iz naročila ali pa ga na vašo željo zamenjali z drugim. 

Za dostavo pošiljk skrbi Pošta Slovenije. Blago bo v večini primerov dostavljeno naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke vam bomo preko elektronske pošte poslali obvestilo, da je bilo naročeno blago poslano na pot.

Za vse dodatne informacije nas pokličite na 041/264 000 ali pošljite elektronsko pošto.

Kontaktni podatki

Naročene artikle lahko osebno prevzamete v prostorih našega podjetja in sicer od ponedeljka do petka med 8.00 in 16.00 uro. Na kraju samem vam omogočamo tudi strokovno svetovanje pri izbiri pravega izdelka za vas.

VSEZAODPADKE
Eko Plus d.o.o.
Bežigrajska cesta 4

3000 Celje

Tel.: 041 264 000
e-mail: info@vsezaodpadke.si

DDV ID številka: SI59875232

Matična številka: 5559863000

Osnovni kapital: 83.459,00 EUR

Srg 1180/91, številka vložka 10340700, Okrožno sodišče v Celju

Kje smo