Vse za odpadke

Kovinski koš ALICANTE 45L s pedalom

Barva:
siva
Dimenzije (DxGxV):
31,5 x 25,5 x 85 cm
Material:
kovina
Volumen:
45l
Teža:
11kg
Cena: 225,70 €
Dodaj v košarico

Opis produkta

Koš Alicante odlikujeta elegantnost in čiste linije. Njegov volumen znaša 45 litrov, narejen je iz pocinkane pločevine, na vrhu koša je pokrov z mehkim zapiranjem, ki se odpira s pomočjo pedala. V notranjosti ima kovinski obroč, ki drži vrečko za smeti na mestu, gladka zasnova koša pa omogoča hitro zamenjavo brez trganja vrečk. Ker ima pedalo za odpiranje z nogo, omogoča higienično in preprosto odlaganje odpadkov brez kontakta in strahu, da bi se umazali. Je idealna rešitev za zbiranje odpadkov v trgovskih centrih, na letališčih, železniških in avtobusnih postajah, vrtcih, šolah ter vsepovsod, kjer je velika pretočnost ljudi.

Posebnost tega koša je njegova samougasljivost (certifikat po standardu DIN 31000:2011 in DIN EN ISO 13857:2008). Zaradi njegove oblike in karakteristik se ogenj zadrži v košu in se ne razširi v okolico. Ogenj se samodejno pogasi v notranjosti koša.

Koš lahko postavimo kot samostojno enoto ali pa naredimo "ekološko postajo", s postavitvijo več košev skupaj, ki jih opremimo z barvnimi oznakami za posamezne vrste odpadkov. Nedvomno gre za dobro razmerje med ceno in kakovostjo ter ponuja optimalno higiensko rešitev za hitro, čisto in učinkovito odstranjevanje smeti.

Komentarji uporabnikov

Sorodni izdelki

Kovinski koš ALICANTE 45L

Kovinski koš ALICANTE 45L

Koš Alicante odlikujeta elegantnost in čiste linije. Njegov volumen znaša 45 litrov,...

146,40 € KUPI

Kovinski koš ALTEA 60L s pedalom

Kovinski koš ALTEA 60L s pedalom

Volumen koša znaša 60 litrov, narejen je iz pocinkane pločevine, na vrhu koša je...

258,64 € KUPI